Skip links

Bitcoin Focus, maar dan Premium

Ben jij een echte bitcoiner? Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Bij Bitcoin Focus ben je al een aantal maanden aan het juiste adres met de vrijdag-editie van onze nieuwsbrief.

Maar voor de fanaten is er meer: Premium!

De afgelopen weken hebben we een mooie reeks premium artikelen gepubliceerd. Iedere dinsdag en donderdag kun je nóg meer lezen over bitcoin. Met een premium-membership krijg je ook deze edities in jouw mailbox (of kun je ze lezen op onze website). Benieuwd?

  • Dinsdag en donderdag: premium
  • Vrijdag: de gratis preview-editie

Kijk ter inspiratie eens naar een reeks nieuwsbrieven van de laatste weken. Van technische concepten, een meer filosofische insteek tot from-the-ground-interviews uit El Salvador en verhalen van Nederlandse ondernemers.

Premium voor de échte liefhebber

Je kunt deze artikelen lezen met een premium abonnement, of met de pay-per-view optie!

Zo kon je lezen over bitcoin mining in een bloemenkas in Noord-Holland. Bitcoin miners zijn daar een alternatief om tulpen warm te houden en het daarmee indirect het gasverbruik te verminderen. Bert de Groot vertelde ons (en jou) meer over zijn initiatief!

Ook spraken we met Patrick van der Meijde over Arnhem Bitcoinstad. Over de beginjaren in 2014, de ervaringen van winkeliers en wat zij vinden van bitcoin als betaalmiddel.

Ben jij meer iemand die van een opinie door een bitcoinbril houdt? Elke donderdag kun je bij Bitcoin Focus terecht. Of het nu gaat om Europa als surveillancestaat, bitcoin als oprit voor de energiemarkt of Inflatie ≠ inflatie: het zit allemaal in het premiumpakket.

Maar ook voor de technisch aangelegde bitcoiners hebben is Premium een toevoeging aan jouw rabbithole. We spraken de afgelopen maanden met Ruben Somsen over statechains als manier om bitcoin te verplaatsen buiten de blockchain om. Ook legden we het idee van spacechains uit: sidechains bovenop bitcoin zonder speculatieve token en met ‘blind merged mining’.

Redacteur Arnold is momenteel in El Salvador om een serie te maken over de adoptie van bitcoin. Hoe kijken locals nu tegen het internetgeld aan? Hoe ziet de Chivo-wallet er van binnen uit? Hoe staat het ervoor met de entrepreneurs in het land die iets met lightning willen doen?

Benieuwd? Je kunt nu Bitcoin Focus Premium één maand proberen voor slechts 14,95 euro per maand. Daarmee kun je ook al deze ‘oude’ artikelen teruglezen op onze website.

Het abonnement loopt automatisch door; maar dit kun je uiteraard stopzetten wanneer jij wilt. Of volg ons op onze socials (zoals Twitter en Telegram) en blijf op de hoogte! Want je kunt ook de pay-per-view functie gebruiken waarbij je toegang krijgt tot één los artikel door middel van een lightning betaling, zonder abonnement.

Je kunt Bitcoin Focus Premium afrekenen met bitcoin (on-chain of lightning), iDeal, creditcard, Apple Pay, Bancontact, SEPA of Paypal. Heb je vragen? Stuur ons vooral een mailtje op [email protected]

Veel leesplezier!

Steun Focus met een donatie!

Laat een berichtje achter en kom in ons donatie-dashboard.

BITCOIN FOCUS

Word abonnee van dé bitcoin nieuwsbrief van Nederland.