Skip links

Algemene voorwaarden

Citadel Media V.O.F. hanteert de volgende algemene voorwaarden.

Bitcoin Focus bestaat uit twee onderdelen: 1) de gratis te lezen preview-artikelen en 2) de premium-artikelen. Deze kun je lezen door een abonnement af te sluiten (of met de pay-per-view feature):

  • Het maandabonnement wordt automatisch verlengd na afloop van de abonnementsperiode.
  • Tijdens het abonnement is het niet mogelijk om te verlengen. Je kunt het abonnement dat niet nogmaals in je winkelwagen zetten.
  • Een abonnement kan op ieder moment online worden afgesloten en het wordt bevestigd via een email.
  • Een abonnement kan op ieder moment via je account worden opgezegd. Het abonnement loopt dan automatisch af na afloop van de abonnementsperiode. Het reeds betaalde abonnementsbedrag wordt niet gerestitueerd.

Let op: de pay-per-view functionaliteit is nog in beta en deze optie is gebaseerd op cookies. Check daarom goed welke blockers je gebruikt in je browser. Citadel Media V.O.F. waarschuwt lezers dat dit problemen zou kunnen veroorzaken bij terugkerende bezoekjes om hetzelfde artikel later opnieuw te lezen. Ook is de functie gebaseerd op de browser en niet op IP-adres of gebruikersaccount. Heb je vragen? Stuur ons hierover een mailtje op [email protected].

Privacy

Bij Citadel V.O.F, de uitgever van Bitcoin Focus, hechten we belang aan (financiële) privacy. Op de verzameling en verwerking van persoonsgegevens van Bitcoin Focus abonnees en bezoekers is het privacystatement en het cookiestatement van Citadel Media V.O.F van toepassing.

Citadel Media V.O.F is verantwoordelijk voor de verwerking van de klantgegevens die worden verzameld om de abonnees zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De klant kan Citadel Media V.O.F vragen zijn / haar persoonsgegevens te laten verwijderen, met uitzondering van het e-mailadres, omdat deze nodig is voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Stuur hiervoor een mail naar [email protected] o.v.v. vernietiging persoonsgegevens.

Wijzigingen

Citadel Media V.O.F. mag zonder reden van opgave besluiten om de uitgave stop te zetten. Citadel Media V.O.F is er dan aan gehouden om het reeds betaalde abonnementsgeld terug te betalen.

Citadel Media V.O.F mag de omvang, inhoud, titel, frequentie en lay-out van Bitcoin Focus naar eigen inzicht wijzigen.

De uitgever is uitsluitend aansprakelijk voor door de klant geleden directe schade indien deze schade aan Citadel Media V.O.F is toe te rekenen.