Skip links

#309 Van de Rabobank naar Ring of Fire

We lichten in deze editie van Bitcoin Focus twee bijzondere Nederlande bitcoiners uit: Djuri en Mr Crown. Hun verhalen zijn te lezen in het Bitcoin Focus magazine. Aan het einde van de nieuwsbrief hebben we ook nog een leuke actie, speciaal voor mensen die vrienden of familie in contact willen brengen met bitcoin.

In het Bitcoin Focus magazine ontmoet je Djuri, een pionier in de wereld van bitcoin, wiens reis begon met vroege experimenten in 2010. Zijn nieuwsgierigheid werd aangewakkerd door discussies met vrienden en online fora, leidend tot een diepgaande verkenning van Satoshi Nakamoto’s whitepaper en de wereld van het minen.

Djuri’s pad nam een professionele wending toen hij bij de Rabobank kwam, waar hij bijdroeg aan het onderzoek naar blockchain en de invloed ervan op de financiële wereld. Na jaren van presentaties en workshops, nam hij de moedige beslissing om de bankwereld te verlaten en zich volledig op bitcoin te richten.

Inmiddels is Djuri een centrale figuur in de Ring of Fire-community, waar hij helpt het lightningnetwerk te versterken. Zijn technische vaardigheden en passie voor bitcoin maken hem tot een graag geziene gast (of leider) in de community, zowel in persoon op evenementen als online in diverse Telegram-kanalen.

Kunst, therapie en bitcoin

In een wereld waarin bitcoin vaak geassocieerd wordt met technologie en financiën, brengt Mr Crown een uniek perspectief door kunst en therapie te combineren met zijn interesse in cryptocurrency.

Als zelflerende kunstenaar en veteraan die met PTSS kampt, vindt Mr Crown troost en expressie in zijn kunstwerken. Hij verkent de culturele en lifestyle-aspecten van de bitcoin community’s, waardoor hij zowel persoonlijke als maatschappelijke thema’s aansnijdt.

Hij is ook een actief lid van de bitcoin-community en waardeert de banden die hij opbouwt tijdens meetups en in online groepen zoals de Noderunners. Zijn holistische benadering van bitcoin strekt zich uit tot zelfvoorzienend leven en het onderwijzen van zijn kinderen.

Duik in de verhalen, leer en deel

Elk exemplaar van ons tijdschrift staat vol met verhalen zoals die van Djuri en Mr Crown, naast vele andere inspirerende stukken die de diverse en dynamische wereld van bitcoin verkennen. Of je nu op zoek bent naar technische inzichten, persoonlijke reizen, of de artistieke kant van de bitcoin, ons magazine biedt voor ieder wat wils.

Mis deze kans niet om jezelf en je vrienden te verrijken met de kennis en inspiratie uit Bitcoin Focus. Bestel vandaag nog en begin aan een gezamenlijke reis door de wereld van bitcoin!

Deel deze revolutionaire wereld met je vrienden: bestel nu 3 exemplaren van Bitcoin Focus voor slechts 45 euro. Het is de perfecte kans om je vrienden te orangepillen en hen te introduceren in de boeiende wereld van bitcoin.

Ga naar onze website Bitcoin Focus, voeg 3 tijdschriften toe aan je winkelwagen, en de korting wordt automatisch toegepast. Natuurlijk kun je ook kiezen om ‘slechts’ één exemplaar te bestellen, als je eerst zelf wilt ontdekken wat Bitcoin Focus te bieden heeft.

Hodl on,
Robin

Steun Focus met een donatie!

Laat een berichtje achter en kom in ons donatie-dashboard.

BITCOIN FOCUS

Word abonnee van dé bitcoin nieuwsbrief van Nederland.