Skip links

#294 De Grote Bitcoin Enquête 2023

Bitcoin is anoniem, mondiaal, nog steeds een niche en tegelijk ook verbroederend. We zijn benieuwd hoe het bitcoin landschap in Nederland eruit ziet. In de afgelopen jaren deden honderden bitcoiners steevast mee aan onze enquête, met leuke resultaten ten gevolg. Daarom dit jaar opnieuw enkele vragen!

Bestel nu Bitcoin Focus, hét bitcoin tijdschrift van Nederland! De presale van het tijdschrift Bitcoin Focus is van start gegaan! Een hoog kwaliteitsmagazine over bitcoin in Nederland; geschreven voor, door, met en over bitcoiners. Ruim 70 pagina’s dik! Bestel nu met 10% korting!

We zijn benieuwd hoeveel bitcoiners lightning gebruiken (of niet), hoe groot aandeel altcoins is (ten opzichte van bitcoin) in iemands portfolio, en of men zijn bitcoin in eigen beheer heeft of niet.

Met dit jaar een leuke prijs voor drie van de deelnemers. Als je deze steekproef in zijn geheel voltooit, maak je namelijk kans op het Bitcoin Focus, het tijdschrift.

Tussen alle inzendingen verloten we in totaal drie tijdschriften van het eerste, unieke en gloednieuwe magazine, vol bitcoinverhalen uit Nederland. Van ondernemers, spaarders, technische experts, community-verhalen tot kunstenaars en knutselaars.

Kortom: een must-have voor iedere bitcoiner. Als je niet kunt wachten, vind je hier de link naar de voorverkoop.

Werkt de onderstaande iframe niet? Dan kun je de enquête ook hier bekijken en invullen. Alvast bedankt!

Alle informatie wordt alleen verzameld met het oog op de eindresultaten. De individuele informatie wordt niet geanalyseerd, gebruikt of doorverkocht.

In het begin van het nieuwe jaar zullen we een mooie analyse met je delen met alle antwoorden. Wie zijn de bitcoiners om je heen eigenlijk? We gaan het voor je uitzoeken! Tot slot: deel de steekproef ook met je familie, vrienden en alle andere relaties die bitcoin of altcoins hebben.

Steun Focus met een donatie!

Laat een berichtje achter en kom in ons donatie-dashboard.

BITCOIN FOCUS

Word abonnee van dé bitcoin nieuwsbrief van Nederland.