Skip links

#158 BITCOIN ISLAND in BORACAY [DOCU]

Redacteur Arnold is enkele weken op een heus bitcoin eiland geweest. Je kunt er met overleven met enkel en alleen je lightningwallet. Naast een artikelenserie maakte hij ook een documentaire! In dit half uur zie je álles over Boracay in de Filipijnen.

Je ziet in de video veel bitcoinbetalingen, interviews met winkeliers, gesprekken met mensen op straat, sfeerbeelden en uiteraard ook een uitleg waarom bitcoin logisch is en welke problemen het oplost. Bekijk onze videoreportage op YouTube!

Meer over Bitcoin Island

Vind je dit tof? Steun ons dan met een eenmalige donatie! Wil je meer lezen over dit avontuur? Neem een abonnement en lees ook de vijfdelige artikelenserie.

Want ja, de komende weken kun je nog veel meer unieke verhalen lezen op Bitcoin Focus met een premium abonnement.

  • Ik deel mijn ervaringen over mijn tijd op Boracay
  • Daarnaast ga ik in gesprek met Pouch, de initiatiefnemers
  • Vervolgens deel ik je mijn interviews met winkeliers. Waarom bitcoin?
  • Om daarna door te gaan met een ‘guide to boracay’ waarin ik uitleg hoe je met enkel en alleen bitcoin kunt overleven
  • Waarna ik de serie afsluit met een vergelijking met Bitcoin Beach in El Salvador.

Kun je niet wachten? Neem een abonnement en krijg al deze verhalen automatisch in jouw mailbox. Wil je ons eenmalig steunen (zonder abonnement)? Dat kan op de doneerpagina.

Steun Focus met een donatie!

Laat een berichtje achter en kom in ons donatie-dashboard.

BITCOIN FOCUS

Word abonnee van dé bitcoin nieuwsbrief van Nederland.