Skip links

De Grote Bitcoin Enquête

Bitcoin is anoniem, mondiaal, nog steeds een niche en verbroederend. We zijn benieuwd hoe het bitcoin landschap in Nederland eruit ziet. Vorig jaar hebben ruim 800 mensen meegedaan aan onze enquête. Dit jaar daarom opnieuw enkele vragen.

De Bitcoin Enquête

We zijn benieuwd hoeveel bitcoiners lightning gebruiken (of niet), wat het aandeel van altcoins is (ten opzichte van bitcoin) in het portfolio, en of cryptovaluta vooral in eigen beheer zijn of toch nog bij beurzen staan.

Als je deze steekproef in z’n geheel voltooit, krijg je een een coupon code voor een gratis abonnement op Bitcoin Focus, de nieuwsbrief voor Bitcoin Nederland, voor de periode van één maand. Je zult deze direct na het insturen van de antwoorden als pop-up in je beeld zien verschijnen.

Alle informatie wordt alleen verzameld met het oog op de eindresultaten. De individuele informatie wordt niet geanalyseerd, gebruikt of doorverkocht.

Werkt de bovenstaande iframe niet? Dan kun je de enquête ook hier bekijken en invullen. Alvast bedankt!

In het begin van het nieuwe jaar zullen we een mooie analyse met je delen. Wie zijn de bitcoiners om je heen eigenlijk? We gaan het voor je uitzoeken!

Deel de steekproef ook met je familie, vrienden en alle andere relaties die bitcoin of altcoins hebben.

Steun Focus met een donatie!

Laat een berichtje achter en kom in ons donatie-dashboard.

BITCOIN FOCUS

Word abonnee van dé bitcoin nieuwsbrief van Nederland.