Skip links

#117 Zeldzaam goedkoop

Hoi, mijn naam is Maarten. In de artikelen die ik voor BitcoinFocus.nl schrijf, geef ik een beschouwing op de bitcoinmarkt vanuit de wereld van on-chain data. In dit derde artikel kijken we naar de juiste waardering van alle bitcoin.

Naast de artikelen die ik voor BitconFocus.nl schrijf, ben ik ook auteur en communitymanager bij CryptoQuant. CryptoQuant is een provider van on-chain data, waaronder data over het bitcoinnetwerk. Hieronder valt ook data over de waardering van bitcoin.

Er zijn eindeloos veel manieren om naar de prijs van bitcoin te kijken. Vandaag gaan we dat doen aan de hand van de gemiddelde prijs en de totale omvang van de bitcoinmarkt. We starten relatief gemakkelijk met die eerste, de gemiddelde aankoopprijs en doen vanaf daar steeds een schepje erbovenop. 

Dit is een premium artikel. Lees het hele verhaal hieronder met bitcoin of een abonnement.